Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Забавни рингове Pilsan | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Забавни рингове Pilsan

Продукт №: BT00769

Детски цветни рингове Pilsan

17.00лв.

17.00
Количество

Забавни рингове Pilsan са пъстри и цветни кръгове с различна големина за нареждане един върху друг. Те спомагат за логическото мислене и моториката на децата. Тази играчка ще осигури много забавни весели мигове на Вашето дете. Подходяща е за деца над 6 месеца. Ринговете  са удобни за хващане от малките детски ръчички.

  • Забавни рингове Pilsan
  • Различни цветове
  • Развива логическото мислене и двигателните умения на детето
  • Подходящо за деца над 6 месеца
  • Удобни за хващане от малките детски ръчички

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Pilsan Вижте всички 66 продукта

Pilsan е турска  марка с традиция и качество.Тя е създадена в Турция през 1940 и предлага богат асортимент от детски играчки.Атрактивни и функционални, играчките на Pilsan се отличават със здравина и образователни качества. Стимулират творчеството и въображението на детето, подобряват двигателнита активност, интелектуалните способности - умения да се съчетават форми и цветове, развиване на паметта, позволяват интеграция на детето с връстниците му.

За Конструктори Вижте всички 12 продукта

Детският конструктор е подходящ за най- малките,  защото частите му са големи и удобни за хващане и няма опастност  ако детето налапа някоя част да се задави. Констукторът е креативен комплект , с които се създават различни истории  , развивайки едновременно въображението, сръчността , фината моторика и координацията между очите и ръцете.

Ако Забавни рингове Pilsan който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Pilsan или Конструктори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.