Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Въздухопречиствател Airfree E80 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Въздухопречиствател Airfree E80

Продукт №: BT00823

Пречиствател за въздух Airfree за 32 кв.м

411.90лв.

411.90
Количество

Въздухопречиствател AirFree E80 e разрешението на проблемите ви с астма, мухъл, алергии и замърсения въздух. Уредът е напълно безшумен. Лесен е за инсталиране и използване. Не изисква поддръжка или специално почистване. Много икономичен. AirFree E80 намалява токсините и корозивния озон, които предизвикват астма и унищожаване на белодробна тъкан. Уредът използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите, не работи с филтри от фибростъкло или материали, които могат да бъдат вредни. Втздухопречиствателят е много ефективен. Тестван в реална работна среда, без симулации. AirFree унищожава всички микроорганизми, като плесени, бактерии, алергени и вируси, преминавайки през неговата високо ефективна термодинамична система.

 • Напълно безшумен
 • Много надежден
 • Не изисква поддръжка или специално почистване
 • Капацитет: 32 кв.м.
 • Ел. потребление: 48 W
 • Цвят: бял
 • Гаранция: 2 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (1)

 • avatar
  Оценка: 5
  Много функционален
Добави коментар

За AirFree Вижте всички 8 продукта

Раждането на бебе обикновено предизвиква силно безпокойство. Бъдещата майка непрекъснато си задава въпроса какви мерки трябва да предприеме, за да осигури здравословно развитие на своето дете. Генетичните фактори са причина за предразположението ни към алергии, но факторите на околната среда са тези, които предизвикват появата на чувствителност и възпалителен процес. Около нас се намират различни алергени от мухъл, акари, домашни животни и други. 
При вдишването им, някои субстанции може да преминат през плацентата, например токсините от тютюневия дим и някои видове алергени във въздуха. Поради това, е важно да поддържаме качеството на въздуха възможно най-добро, поне на местата, където бъдещата майка прекарва по-голяма част от времето си. 
Airfree Babyair е специално създаден за стаята на вашето дете. Въздухопречиствателя е абсолютно безшумен и има успокоителна, регулируема синя светлина, за да подсигури на Вашето дете спокоен сън. . 

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Въздухопречиствател Airfree E80 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от AirFree или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.