Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Въздухопречиствател Airfree E60 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Въздухопречиствател Airfree E60

Продукт №: BT00815

Пречиствател за въздух Airfree за 24 кв.м

355.90лв.

355.90
Количество

Въздухопречиствател AirFree E60 е абсолютно безшумен и икономичен. Чрез него се намаляват токсините и корозивният озон, които могат да предизвикат астма и дихателни проблеми. Уредът унищожава всички бактерии и вируси още на 15- та минута. AirFree е тестван и одобрен в реална работна среда от ISO 17025 независими лаборатории и университети в няколко страни. Въздухопречиствателят се използва много лесно. Не са необходими специални настройки, нужно е само да се включи в контакта. При това електрическото му потребление е по-малко от това на 50 W електрическа крушка. Също така е и напълно безопасен. Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от TUV (Техническа организация за мониторинг). AirFree използва TSS технология, която работи без озон и йони, и не изпуска вредни емисии. Тази система намалява количеството на озон и унищожава микроорганизмите едновременно.

  •  Въздухопречиствател AirFree
  • Чиста и естествена технология
  • Без специални настройки
  • Напълно безопасен
  • Безшумен
  • Капацитет: 24 кв.м.
  • Ел. потребление: 45 W
  • Цвят: бял
  • Гаранция: 2 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За AirFree Вижте всички 8 продукта

Раждането на бебе обикновено предизвиква силно безпокойство. Бъдещата майка непрекъснато си задава въпроса какви мерки трябва да предприеме, за да осигури здравословно развитие на своето дете. Генетичните фактори са причина за предразположението ни към алергии, но факторите на околната среда са тези, които предизвикват появата на чувствителност и възпалителен процес. Около нас се намират различни алергени от мухъл, акари, домашни животни и други. 
При вдишването им, някои субстанции може да преминат през плацентата, например токсините от тютюневия дим и някои видове алергени във въздуха. Поради това, е важно да поддържаме качеството на въздуха възможно най-добро, поне на местата, където бъдещата майка прекарва по-голяма част от времето си. 
Airfree Babyair е специално създаден за стаята на вашето дете. Въздухопречиствателя е абсолютно безшумен и има успокоителна, регулируема синя светлина, за да подсигури на Вашето дете спокоен сън. . 

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Въздухопречиствател Airfree E60 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от AirFree или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.