Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Всичко се решава преди детската градина | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Всичко се решава преди детската градина

Продукт №: BT01604

Colibri Масару Ибука Всичко се решава преди детската градина

14.00лв.

14.00
Количество

Всичко се решава преди детската градина - вдъхновен от музикалния педагог Шиничи Сузуки и работата му с малки деца, господин Ибука създава Асоцияцията за ранното развитие и написва една книга за необятния потенциал на невръстното дете - "Всичко се решава преди детската градина". Днес тази малка книжка се е превърнала в полезно ръководство за родители от цял свят, решени да  дадат добър старт в живота на своите деца. На простичък и ясен език Масару Ибука разяснява важността на първите 3 години от живота на човека за да се формира той, като успешна и завършена личност; набляга върху ролята на родителите и колко необходимо е те добре да осмислят действията и възпитателните си методи през този основополагащ период; посочва най-честите грешки, които допускат несъзнателно, но затова пък в последствие могат да окажат решаващо влияние върху живота на децата; дава насоки за това как музиката, изкуството, спортът и най-вече пълноценното общуване правят жадните за нови знания малчугани по-силни, по-съобразителни и по-добри, а защо не и бъдещето ни по-светло.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.220 кг
  • Страници: 192
  • Превод: Валентина Бояджиева
  • Автор: Масару Ибука

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Всичко се решава преди детската градина който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.