Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Водни гризалки Playgro пчелички | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Водни гризалки Playgro пчелички

Продукт №: BT00570

Плейгро комплект водни гризалки пчелички

8.90лв.

8.90
Количество

Водни гризалки Playgro пчелички  са комплект от 2 бр. гризалки, които ще успокояват раздразнените бебешки венци по време на никнене на млечните зъбки. Гриалките съдържат течност, която може да се охлажда в хладилник. Подходящи са за деца над 3 месеца.

  • водни гризалки пчелички
  • комплект 2 бр
  • успокоява раздразнените бебешки венци
  • подходящи за деца над 3 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (1)

  • avatar
    Оценка: 5
    Страхотни са :)
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Залъгалки и Чесалки Вижте всички 11 продукта

Когато бебчетата недоволстват и плачат, те често намират успокоение в удовлетворяването на вродения им сукателен рефлекс. Не е препоръчително обаче да ги оставяте да смучат палеца си. Това често се превръща в продължителен навик, труден за преодоляване, а и детските ръце не винаги са чисти. Друга опасност е този навик да деформира с времето зъбките им. Бебешката залъгалка в такъв случай е едно добро решение.Чесалката помага  на детето да почеше растящите си зъбки и да облекчи болката.Спомага за развитието на координацията на движенията на ръчичките.

Ако Водни гризалки Playgro пчелички който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Залъгалки и Чесалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Playgro

Подобни на Залъгалки и Чесалки

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.