Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Уред за затопляне на храна Philips Avent със сензор | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Уред за затопляне на храна Philips Avent със сензор

Продукт №: BT01024

Електрически нагревател със сензор за претопляне на храната

118.00лв.

118.00
Количество

Уред за затопляне на храна Philips Avent със сензор  има сензор за претопляне и функция за автоматично изключване. Той равномерно затопля храната, като запазва нейното качеството. Снабден е с удобен светлинен индикатор за прогреса на затопляне и сензор за прегряване, който следи и контролира температурата на млякото във всеки момент, предпазвайки го от прегряване. Уреда има и автоматична функция за поддържане на топлината, която поддържа температурата на млякото в продължение на 20 минути, преди да се изключи автоматично. За по-лесно затопляне на бебешка храна, уредът има и няколко настройки. С едно завъртане на ключа, включвате уреда за затопляне и просто избирате правилната настройка. Един бърз и безопасен начин за затопляне и внимателно размразяване на изцедена кърма или бебешка храна. по-сигурен начин за подгряване от микровълнова фурна, защото разпределя топлината равномерно.

  • уред за затопляне на храна
  • сензор за претопляне
  • функция за автоматично изключване
  • светлинен индикатор
  • подходящ за всички шишета, контейнери за кърма и чаши "Philips Avent", за бурканчета с детска храна, както и за всички останали стандартни шишета

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Уреди за затопляне на храна Вижте всички 14 продукта

През първите седмици и месеци от развитието на Вашето бебе нуждите му се променят много бързо, затова и промените в ритъма на хранене са много големи . За да можете да осигурите на Вашето слънчице приятна и вкусна храна  на помощ Ви идват уредите за затопляне на храна .
С уредите  затоплянето на бебешка храна става лесно, бързо и безопасно.Има различни модели и марки, които можете да разгледате в тази категория. Някой от тях  автоматично изчисляват времето за затопляне.

Ако Уред за затопляне на храна Philips Avent със сензор който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Уреди за затопляне на храна. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.