Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Уред за подгряване на бебешки шишета Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Уред за подгряване на бебешки шишета Reer

Продукт №: BT01164

Електрически нагревател за бебешки шишета

29.90лв.

29.90
Количество

Уред за подгряване на бебешки шишета Reer е икономичен уред за затопляне на шишета и бебешка храна от линията на утвърдения немски производител Reer. Уредът разполага с автоматично регулиране на подгряването за постигане на равномерна температура на храната или млякото. Поради постепенното регулирано подгряване се запазват витамите в храната.

  • уред за подгряване на храна
  • лесен за употреба благодарение на 5 избрани програми за нагряване
  • регулиране на температурата между 25° и 60°
  • подходящ за всички модели бебешки шишета, както и за бурканчета с храна
  • функция за поддържане на температурата на млякото или храната
  • автоматично изключване
  • защита от прегряване и токов удър
  • изработен от лесен за почистване материал

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Уреди за затопляне на храна Вижте всички 14 продукта

През първите седмици и месеци от развитието на Вашето бебе нуждите му се променят много бързо, затова и промените в ритъма на хранене са много големи . За да можете да осигурите на Вашето слънчице приятна и вкусна храна  на помощ Ви идват уредите за затопляне на храна .
С уредите  затоплянето на бебешка храна става лесно, бързо и безопасно.Има различни модели и марки, които можете да разгледате в тази категория. Някой от тях  автоматично изчисляват времето за затопляне.

Ако Уред за подгряване на бебешки шишета Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Уреди за затопляне на храна. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.