Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Трениране на успешни родители | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Трениране на успешни родители

Продукт №: BT01615

Colibri д-р Томас Гордън Трениране на успешни родители

15.00лв.

15.00
Количество

Трениране на успешни родители - книгата "Трениране на успешни родители" е световнодоказан метод за постигане на по-голяма близост между родителите и техните деца. 

Д-р Томас Гордън учи родителите как да помагат на децата си да израстнат, като зрели, здрави, щастливи и любящи личности. Курсът на д-р Гордън за обучение на родители е с видими резултати. Системата му е предназначена за работа с деца от всики възрастови групи - от най-малките до бунтовните юношески години. В книгата си д-р Гордън цитира примери с родители, постигнали големи успехи, и обяснява всички стъпки, които трябва да се предприемат, както и етапите, през които е необходимо да се мине, за преборване с избухванията, капризите и всички неприятности на детската възраст. Но което е най-важно, родителите ще научат как да надмогват проблемите и в същото време и в същото време да постигнат по-голяма близост с децата си печелейки тяхното доверие.

Предлаганата от "Колибри" книга "Трениране на успешни родители", известна в цял свят като Р.Е.Т.  се използва от 1962 г., като метод за обучение на родители не само в САЩ, но и още в 43 страни. Книгата е редактирана и осъвременена през 2000 г и 2006 г. в съгласие с най-новите постижения на програмата Р.Е.Т. Д-р Гордън е номиниран 3 пъти за Нобелова награда за мир. През 1999 г. получава златния медал на Американската фондация на психолозите за траен принос в психологията, а през 2000 г. става носител на голямата награда на Калифорнийската псохологическа асоциация за цялостен принос.

Този метод, от който всичко можем да спечелим, се е превърнал в общонационално движение.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.390 кг
  • Страници: 356
  • Превод: Венцислав К. Венков
  • Автор: Д-р Томас Гордън

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Трениране на успешни родители който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.