Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Топка Играй и Опознавай Playgro | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Топка Играй и Опознавай Playgro

Продукт №: BT00560

Плейгро дрънкалка топка играй и опознавай

19.00лв.

19.00
Количество

Топка Играй и Опознавай Playgro е чудесна играчка, с помощта на която бебето ще открие и опознае различни текстури, меки и твърди повърхности при допир и множество ярки цветове. Различните твърди и меки повърхности и ярките цветове ще ангажират сетивата на бебето, а безопасното огледалце, ще му помогне да научи какво е отражение и ще помогне в себеосъзнаването. Топката има пластмасов цилиндър с дрънкащи топчета, който ще се хареса на бебето и ще стимулира слуха му. Развива координацията очи-ръце, а грапавата повърхност развива осезанието. Разноцветните мъниста, които служат и за дъвкалки, успокояват възпалените венци. Има олекотен дизайн и форма с движещи се части, пригодени за малките ръце на детето. Чрез хващане и разтърсване на топката се упражнява грубата моторика, докато мънистата подпомагат развитието на фината моторика.

  • топка Играй и Опознавай
  • щракащи и дрънкащи звуци за слухова стимулация
  • различни текстури за тактилна стимулация
  • грапави повърхности, които успокояват възпалените венци при никненето на зъбките
  • безопасно огледалце за визуална стимулация
  • изработена от изцяло нови материали, включващи полиестерни влакна
  • подходяща е за деца над 6 месеца
  • размери на опаковката 14.00 x 17.80 x 12.20 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Дрънкалки и залъгалки Вижте всички 27 продукта

Залъгалките и дрънкалки  с картинки, са незаменим продукт за успокоение и утешение на всяко малко бебе. Дрънкалките за малки деца и бебета са сигурен източник на забавление и прдизвикват усмивки по детските личица.Те са подходящи за децата още от раждането им.

Ако Топка Играй и Опознавай Playgro който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Дрънкалки и залъгалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.