Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Термометър за вода Жаба BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Термометър за вода Жаба BabyOno

Продукт №: BT01691

Бейби Уно Термометър за вода Жаба

4.90лв.

4.90
Количество

Термометър за вода Жаба BabyOno - термометъра за вода жаба на марката BabyOno е една сигурна и надеждна помощ при получаване и поддържане на подходящата температура на ваната на Вашето бебе. Можете да оставите във водата термометъра жаба  за да знаете винаги колко градуса е температурата. Термометъра за вода BabyOno е с цветни и забавни форми, които носят много радост и усмивки на малките палавничета.

  • Скалата е голяма и ясна, лесна за разчитане
  • Можете да го оставите във водата, за да знаете винаги колко градуса е температурата
  • Не съдържа живак
  • Посочва идеалната температура на водата за бебето
  • Плува над повърхността на водата
  • Цветни и забавни форми
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Термометри Вижте всички 8 продукта

Термометърът е уред, без които е немислимо да отглеждате своето дете. Бебешките термометри от Babytown.bg  са сигурни с пъстри цветове и забавни за бебето елементи и имат лесна за разчитане скала.  Ние предлагаме изобилие от различни видове термометри -електронни,инфречервени , контактни безконтактни и всеки си има свеото предназначение  и предимства.

Ако Термометър за вода Жаба BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Термометри. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.