Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Термометър за баня Reer жираф | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Термометър за баня Reer жираф

Продукт №: BT01190

Детски термометър за баня

9.90лв.

9.90
Количество

Термометър за баня Reer жираф  плава свободно във водата и отчита винаги температурата. С него ще сте спокойни, че водата за къпане на бебето е винаги с подходяща температура. Поставете термометъра във водата за около 30 секунди, след което го извадете и вижте отчетената температура. Преди измерване се препоръчва да разбъркате добре водата за равномерна температура.

  • термометър за баня 
  • подходящата форма ще забавлява детето
  • термометърът има голяма, лесно четаема скала
  • маркировка за оптимална температур
  • не съдържа олово, PVC и други опасни материали
  • може да се закача за стена

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Термометри Вижте всички 8 продукта

Термометърът е уред, без които е немислимо да отглеждате своето дете. Бебешките термометри от Babytown.bg  са сигурни с пъстри цветове и забавни за бебето елементи и имат лесна за разчитане скала.  Ние предлагаме изобилие от различни видове термометри -електронни,инфречервени , контактни безконтактни и всеки си има свеото предназначение  и предимства.

Ако Термометър за баня Reer жираф който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Термометри. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.