Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Термокана Reer 500 мл | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Термокана Reer 500 мл

Продукт №: BT01166

Кана за загряване 500 мл

54.90лв.

54.90
Количество

Термокана Reer 500 мл се почиства лесно, може без проблеми да затопля дори малки количества течности.  Разполага  със светлинен индикатор и показва кога е готова. Малкият чучур се вписва перфектно с лесното пълнене на бебешки бутилки и позволява контролирано и удобно изливане.  Ергономично оформената ръкохватка с вграден ключ за нулиране предоставя ръцете от изгаряне и с лекота може да бъде използвана както от десничар, така и от левичар.

  • термокана 
  • изработена от хигиенична и дълготрайна неръждаема стомана
  • благодарение на топлинният ѝ елемент с мощност 1000W, каната ще затопли бързо и равномерно, дори и минимални количества вода
  • вградена защита от прегряване
  • изключва автоматично когато водата заври или ако водата е прекалено малко
  • ергономична дръжка, удобна за боравене и с двете ръце
  • лесна за почистване
  • обем на каната: 500 мл

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Уреди за затопляне на храна Вижте всички 14 продукта

През първите седмици и месеци от развитието на Вашето бебе нуждите му се променят много бързо, затова и промените в ритъма на хранене са много големи . За да можете да осигурите на Вашето слънчице приятна и вкусна храна  на помощ Ви идват уредите за затопляне на храна .
С уредите  затоплянето на бебешка храна става лесно, бързо и безопасно.Има различни модели и марки, които можете да разгледате в тази категория. Някой от тях  автоматично изчисляват времето за затопляне.

Ако Термокана Reer 500 мл който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Уреди за затопляне на храна. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.