Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Nuvita - продукти от Полезни уреди | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Филтри

Избрани филтри
  • Марка:
    Nuvita x
Изчисти филтрите

Nuvita - продукти от Полезни уреди

В Полезни уреди Nuvita ще намерите продукти като: Парен стерилизатор Nuvita Stericompact, Уред за затопляне на шишета с пара Nuvita, Електронна везна Nuvita Primipesi.

В тази категория ще откриете различни уреди полезни както за малкото бебе така и за майка му - овлажнители, нагреватели, стерилизатори, термометри, кантарчета и т.н.

Сред богатото разнообразие от продукти на марката Nuvita можете да откриете и  кантари за бебета, термометри, инхалатори и аспиратори за нос, комплекти за бебешки маникюр и други полезни уреди за бебето.За добрият сън на бебето и неговите родители специалистите от Нювита са помислили и са създали серията бебефони и видеокамери за постоянен контрол над Вашето бебе , дори когато не сте близо до него.В продуктовият асортимент на марта може да намерите термо чанти  и раници, покривала за детски колички и  други детски принадлежности предназначени за приятна разходка.. Пазарувайте продукти онлайн на цени от 0 до 70лв.
Виж още

Всички уреди  на бебето трябва да се пазят чисти, защото това е изключително важно за неговото здраве. С тях отглеждането на малкото ви съкровище ще бъде изключително лесно. 

Марката Nuvita предлага бебешки продукти, създадени специално за Вашето дете! Те са много полезни и имат за цел да се погрижат за доброто здравословно развитие на малчугана.Само в Babytown. bg  можете да откриете пълната гама от асортимента на марката Nuvita.