Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Аспиратори за нос | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Категории

Филтри

Аспиратори за нос

Аспираторът служи за изсмукване на секретите от носа за щастлива усмивка. С негова помощ ще изтеглите жилавият секрет от нослето на бебето , за да може то да диша по лесно.Аспираторите са снабдени с накрайник.Той  е специално направен, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Заоблената му форма позволява да бъде поставен в бебешката ноздра без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и подлежи на студена или под пара стерилизация. Може да го използвате толкова често, колкото желаете.След всяка употреба, разглобете и внимателно почистете бебешкия аспиратор за нос с гореща вода и сапун, изплакнете с чиста вода.
За постигане на максимална хигиена, преди всяка употреба стерилизирайте накрайника, който ще използвате със студен разтвор за стерилизация или под пара.
Виж още
Хремата е едно от най-неприятните състояния, дори когато не е придружена от висока температура или други симптоми. Вашето бебче не може да яде спокойно, не може да спи и непрекъснато е недоволно. За да се справите със силната хрема, ще ви трябва специално приспособление - аспиратор.