Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Стопер за врата Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Стопер за врата Reer

Продукт №: BT01229

Предпазител за врата

6.90лв.

6.90
Количество

Стопер за врата Reer спира затварянето на вратата и предотвратява наранявания на пръстите или ръцете. Постявя се лесно и бързо между вратата и пода и блокира движението на вратата. Изработен е от здрав метал с гумено покритие против приплъзване.

  • стопер за врата 
  • спира затварянето на вратата
  • предотвратява нараняване на детските пръсти
  • изработен е от здрав метал с гумено покритие

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Уреди за безопасност Вижте всички 10 продукта

Ако Стопер за врата Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Уреди за безопасност. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.