Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Скъпи, провалих децата | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Скъпи, провалих децата

Продукт №: BT01606

Colibri Алисън Шейфър Скъпи, провалих децата

12.00лв.

12.00
Количество

Скъпи, провалих децата - с тази своя книга Шейфър ни повежда на едно не леко пътуване в хуманистичното възпитание на подратващите. Амбицията й е да ни помогне да отгледаме прекрасни деца чрез твърди и същевременно дружелюбни техники на възпитание. Предложени са идеи, методи и средства, вдъхновени от нейната собствена работа и от дейността на видни педагози, като Алфред Адлър и Рудолф Драйкурс.

В книгата се обръща особено внимание на наглед неподдаващи се на дисциплина деца, обясняват се социалните причини диктуващи промяна в методите на възпитание и са дадени насоки как да бъдат разпознати четирите "танца" на лошото поведение, които изпълняваме с нашите деца. Най-вече научаваме и практически способи, за да можем да заобичаме ролята си на родители. 

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.270 кг
  • Страници: 256
  • Превод: Надя Баева
  • Автор: Алисън Шейфър

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Скъпи, провалих децата който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.