Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Силиконова залъгалка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Силиконова залъгалка BabyOno

Продукт №: BT01729

Бейби Уно Силиконова залъгалка

3.50лв.

3.50
Количество

Силиконова залъгалка BabyOno - силиконовата залъгалка на марката BabyOno е изработена от трайни и безопасни за здравето на Вашето малко бебче материали. Има специален дизайн за максимално удобство и комфорт на бебето. Залъгалката BabyOno има ортодонтска форма, адаптирана към небцето на бебето.

  • Безопасна и устойчива
  • Ортодонтска форма, адаптирана към небцето на детето
  • Вентилационни отвори за предотвратяване на триенето на устата на бебето
  • Специален дизайн за максимално удобство и комфорт
  • Изработена от трайни и безопасни за здравето материали
  • Не съдържа Бисфенол А
  • Подходяща за деца от 0 до 6 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Залъгалки и Чесалки Вижте всички 11 продукта

Когато бебчетата недоволстват и плачат, те често намират успокоение в удовлетворяването на вродения им сукателен рефлекс. Не е препоръчително обаче да ги оставяте да смучат палеца си. Това често се превръща в продължителен навик, труден за преодоляване, а и детските ръце не винаги са чисти. Друга опасност е този навик да деформира с времето зъбките им. Бебешката залъгалка в такъв случай е едно добро решение.Чесалката помага  на детето да почеше растящите си зъбки и да облекчи болката.Спомага за развитието на координацията на движенията на ръчичките.

Ако Силиконова залъгалка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Залъгалки и Чесалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.