Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Силиконова бебешка лъжичка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno

Продукт №: BT01809

Бейби Уно Силиконова бебешка лъжичка

3.60лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01809AA

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Червена

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Червена Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Червена
0.1 кг. 3.60 лв.
BT01809AC

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Синя

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Синя Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Синя
0.1 кг. 3.60 лв.
BT01809AD

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Зелена

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Зелена Силиконова бебешка лъжичка BabyOno Зелена
0.1 кг. 3.60 лв.

Силиконова бебешка лъжичка BabyOno - бебешката лъжичка на марката BabyOno улеснява ученето на бебето на самостоятелно хранене. Ергономичната дръжка на лъжичката BabyOno се адаптира чудесно към малките ръчички на детето. Бебешката лъжичка BabyOno разполага с мек силиконов накрайник, който е идеален за първите хапки на бебето и не дразни чувствителните му венци.

  • Ергономична дръжка, която се адаптира чудесно към детските ръчички
  • Мек силиконов накрайник, идеален за първите хапки на бебето
  • Не дразни чувствителните бебешки венци
  • Не съдържа ВРА и Бисфенол А
  • Произведена от безопасни материали
  • Препоръчителна възраст: 6 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Съдове и прибори за хранене Вижте всички 41 продукта

Приборите и съдовете за хранене на малките деца правят масата ни шарена и пълна с картинки на зайчета, пчелички, котета, колички, принцеси и какво ли още не. Ако искате вашето бебе да се научи да има подходящите обноски на масата още от малко би трябвало да му вземете комплект прибори за деца.  Детските комплекти за хранене са с пластмасови дръжки и са подходящи за деца от шест месеца нагоре, защото са удобни и лесни за самостоятелна употреба. Някои от тях имат неплъзгаща се основа, която предотвратява разливането. Други имат термо функция, която запазва по-дълго храната топла. 

Ако Силиконова бебешка лъжичка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Съдове и прибори за хранене. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.