Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent

Продукт №: BT00624

Бебешко пластмасово шише за хранене Изи Вент TT - 422

От 11.90лв. До 14.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT00624AA

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 150 ml

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 150 ml Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 150 ml
0.1 кг. 11.90 лв.
BT00624AC

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 260 мл

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 260 мл Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 260 мл
0.2 кг. 12.90 лв.
BT00624AD

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 340 мл

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 340 мл Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent 340 мл
0.2 кг. 14.90 лв.

Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent има компактна форма удобна за хващане и от малките бебешки ръчички. Шишетата Tommee Tippee са разработени да се държат в най-естественото положение по време на хранене, компактната форма на шишетата Closer to Nature позволява бебето да е по-близо до Вас. Мекият силиконов биберон се усеща по-подобен на кожата и леко се удължава и огъва, за да наподоби естествения процес на сучене. Клапата Easi-Vent позволява много добро преминаване на въздуха за лесно хранене и намален риск от поемане на въздух от бебето. Не съдържат Бисфенол А.

 • шише за хранене Easi Vent
 • мек силиконов биберон 
 • форма, наподобяваща гърдата - формата на биберона, подобна на гърдата позволява бебето да засуче лесно и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише
 • изключително нежна клапа Easi-Vent
 • без BPA

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Шише за хранене Tommee Tippee Easi Vent който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.