Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Ръчна помпа за кърма Nuvita | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Ръчна помпа за кърма Nuvita

Продукт №: BT01251

Механична помпа за кърма

49.90лв.

49.90
Количество

Ръчна помпа за кърма Nuvita  е създадена да помага на майките през перида на кърмене, когато те не могат да кърмят бебето директно от гърда. Практичен модел, който Ви позволява да изцеждате млякото ръчно, като контролирате силата директно с ръката си. Ергономичната дръжга симулира сученето на новороденото, помагайки на млякото да тече естествено. Помпата разполага с две нива на интензивност на аспирацията. Има масажираща силиконова чашка, която стимулира млечните канали да произвеждат мляко.

  • ръчна помпа за кърма 
  • дискретна и малка, лесна за ползване и пренасяне
  • ергономична дръжка
  • има две нива на интензивност на аспирация
  • масажираща силиконова чашка, която стимулира млечните канали

В комплекта:

  • 1 шише за хранене
  • 1 цица
  • 1 адаптер за голямо/малко шише
  • BPA 0% - без бисфенол

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Nuvita Вижте всички 12 продукта

Италианската марка Nuvita е вдъхновена от изключителните емоции на съвременните майки и татковци, породени от любовта към техните деца. Nuvita предлага полезни продукти за облекчаване и решаване на ежедневните нужди в отглеждането на децата, подобряване на здравето и качеството на живот на новите семейства. Продуктите Nuvita имат за задача да са в помощ на бременните и до 3-годишна възраст на детето, като са съобразени с нуждите им в този период.

За Помпи за кърма Вижте всички 11 продукта

По принцип помпата за кърма  е постоянен спътник при кърмене. За да се стимулира образуването на кърма е необходимо цялото произведено количество да се отделя при или след храненето на бебето. Това не винаги е възможно, първоначално заради липсата на умения и сили новороденото да сучи, по-късно заради моментното желание на пеленачето за по-малко храна.Останалото след кърменето мляко трябва да се отделя. Това ще предотврати втвърдяване на гърдите, в по-лошия случай развитие на мастит, и по-слабата лактогенеза за следващото хранене заради останалото мляко.

Ако Ръчна помпа за кърма Nuvita който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Nuvita или Помпи за кърма. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.