Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Ръчна помпа за кърма BabyOno Naturel | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Ръчна помпа за кърма BabyOno Naturel

Продукт №: BT01677

Бейби Уно Naturel ръчна помпа за кърма

49.00лв.

49.00
Количество

Ръчна помпа за кърма BabyOno Naturel - ръчната помпа за кърма Naturel на полската марка BabyOno осигурява високо ниво на комфорт. Тя е лесна за използване, монтаж и демонтаж. Помпата за кърма BabyOno има ергономична дръжка и специален дизайн подходящ за левичари и десничари. Всички компонени са изработени от специална пластмаса, която не съдържа Бисфенол А.

Комплектът съдържа:

  • Помпа за изцеждане
  • Силионова капачка
  • 150 мл бутилка BabyOno, адаптирана за шише с широко гърло
  • 4 броя силиконови предпазители за гърди

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Помпи за кърма Вижте всички 11 продукта

По принцип помпата за кърма  е постоянен спътник при кърмене. За да се стимулира образуването на кърма е необходимо цялото произведено количество да се отделя при или след храненето на бебето. Това не винаги е възможно, първоначално заради липсата на умения и сили новороденото да сучи, по-късно заради моментното желание на пеленачето за по-малко храна.Останалото след кърменето мляко трябва да се отделя. Това ще предотврати втвърдяване на гърдите, в по-лошия случай развитие на мастит, и по-слабата лактогенеза за следващото хранене заради останалото мляко.

Ако Ръчна помпа за кърма BabyOno Naturel който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Помпи за кърма. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.