Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Резервни накрайници за аспиратор Nuvita Cleanoz | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Резервни накрайници за аспиратор Nuvita Cleanoz

Продукт №: BT01292

Силиконови накрайници 10 бр

14.99лв.

14.99
Количество

Резервни накрайници за аспиратор Nuvita Cleanoz са съвместими с аспиратор Nuvita Cleanoz. Подходящи са за еднократна употреба. В комплекта са включени 10 бр.

  • резервни накрайници Cleanoz
  • съвместими с аспиратор Cleanoz
  • подходящи за еднократна употреба
  • в комплекта са включени 10 бр

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Nuvita Вижте всички 12 продукта

Италианската марка Nuvita е вдъхновена от изключителните емоции на съвременните майки и татковци, породени от любовта към техните деца. Nuvita предлага полезни продукти за облекчаване и решаване на ежедневните нужди в отглеждането на децата, подобряване на здравето и качеството на живот на новите семейства. Продуктите Nuvita имат за задача да са в помощ на бременните и до 3-годишна възраст на детето, като са съобразени с нуждите им в този период.

За Аспиратори за нос Вижте всички 4 продукта

Аспираторът служи за изсмукване на секретите от носа за щастлива усмивка. С негова помощ ще изтеглите жилавият секрет от нослето на бебето , за да може то да диша по лесно.Аспираторите са снабдени с накрайник.Той  е специално направен, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Заоблената му форма позволява да бъде поставен в бебешката ноздра без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и подлежи на студена или под пара стерилизация. Може да го използвате толкова често, колкото желаете.След всяка употреба, разглобете и внимателно почистете бебешкия аспиратор за нос с гореща вода и сапун, изплакнете с чиста вода.
За постигане на максимална хигиена, преди всяка употреба стерилизирайте накрайника, който ще използвате със студен разтвор за стерилизация или под пара.

Ако Резервни накрайници за аспиратор Nuvita Cleanoz който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Nuvita или Аспиратори за нос. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.