Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Помпа за нос Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Помпа за нос Reer

Продукт №: BT01189

Детски аспиратор за нос

4.90лв.

4.90
Количество

Помпа за нос Reer  е изключително практина помпа за почистване на носната секреция. Върхът е направен от мек силикон, като по този начин се намалява рискът от нараняване. Почиства се бързо и лесно със сапун и вода.

  • помпа за нос
  • върхът е направен от мек силикон
  • лесно се почиства със сапун и вода 
  • включва санитарен капачка

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Аспиратори за нос Вижте всички 4 продукта

Аспираторът служи за изсмукване на секретите от носа за щастлива усмивка. С негова помощ ще изтеглите жилавият секрет от нослето на бебето , за да може то да диша по лесно.Аспираторите са снабдени с накрайник.Той  е специално направен, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Заоблената му форма позволява да бъде поставен в бебешката ноздра без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и подлежи на студена или под пара стерилизация. Може да го използвате толкова често, колкото желаете.След всяка употреба, разглобете и внимателно почистете бебешкия аспиратор за нос с гореща вода и сапун, изплакнете с чиста вода.
За постигане на максимална хигиена, преди всяка употреба стерилизирайте накрайника, който ще използвате със студен разтвор за стерилизация или под пара.

Ако Помпа за нос Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Аспиратори за нос. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.