Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Плюшена книжка Moni Милата кравичка | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Плюшена книжка Moni Милата кравичка

Продукт №: BT00762

Детска книжка с меки корици Moni Милата кравичка

22.00лв.

22.00
Количество

Плюшена книжка Moni Милата кравичка е страхотна детска книжка , която се трансформира в играчка кравичка. С нейна помощ детето Ви ще се научи да разпознава различни цветове и животни. Това е бебешка книжка с меки плюшени шумолящи страници. Допринася за развитието на зрителните възприятия на детето, разпознаването на различните форми и цветове и моториката на ръцете му. Подходяща е за деца над 6 месеца.

  • Плюшена книжка Moni Милата кравичка
  • Трансформира в играчка кравичка
  • Допринася за развитието на зрителните възприятия на детето
  • Меки плюшени шумолящи страници
  • Подходяща е за деца над 6 месеца.

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Плюшени и Меки играчки Вижте всички 16 продукта

Плюшените и меки играчки са перфектна компания за Вашето дете.Изработени от меки и приятни на допир материи. Подходящи са за разходка в парка или по време на пътувания, идеалния домашен любимец за всяко едно дете и верен приятел в неговите игри.

Ако Плюшена книжка Moni Милата кравичка който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Плюшени и Меки играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.