Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Плюшена висяща играчка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Плюшена висяща играчка BabyOno

Продукт №: BT01778

Бйби Уно Плюшена висяща играчка

26.00лв.

26.00
Количество

Плюшена висяща играчка BabyOno - тази чудесна плюшена висяща играчка на марката BabyOno събужда интереса на детето и фокусира вниманието му с богатите си и наситени цветове. Спираловидната форма на плюшената играчка BabyOno позволява прикрепянето към количката, кошарата или столчето за кола. Играта с плюшената висяща играчка BabyOno развива въображението на детето, както и координацията очи-ръце.

  • Забавлява и учи
  • Развива въображението на детето, както и координацията очи-ръце
  • Богатите цветове фокусират вниманието на детето и събуждат интереса му
  • Спираловидната форма позволява прикрепянето към количка, кошара или столче за кола
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за креватче Вижте всички 7 продукта

Ярките цветове,веселите мелодии и разнообразните материали, от които са направени играчките за кошара развиват уменията  на Вашето дете. Подходящи са  за развитието на аудио-визуалните умения на новороденото. Приятните и  нежни  мелодиище помогнат  на малкото бебе да заспи.

Ако Плюшена висяща играчка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за креватче. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.