Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Плюшена пищялка с гризалка Слонче BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Плюшена пищялка с гризалка Слонче BabyOno

Продукт №: BT01722

Бейби Уно Плюшена пищялка с гризалка Слонче

12.30лв.

12.30
Количество

Плюшена пищялка с гризалка Слонче BabyOno - тази страхотна разноцветна плюшена пищялка с гризалка на полската марка BabyOno оказва положително влияние върху развитието на Вашето дете. Играта с плюшената пищелка с гризалка Слонче развива координацията очи-ръце и помага на детето да практикува двигателните си умения и сръчност.

  • Развива координацията очи-ръце
  • Звукът предизвиква интерес у детето и го учи на причинно-следствените връзки
  • Помага да практикува двигателните умения и сръчност
  • Успокоява бебето при никненето на първите зъбки
  • Оказва положително влияние върху развитието на детето
  • Размери: 20 см
  • Тегло: 0.145 кг
  • Препоръчителна възраст: 6 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Плюшени и Меки играчки Вижте всички 16 продукта

Плюшените и меки играчки са перфектна компания за Вашето дете.Изработени от меки и приятни на допир материи. Подходящи са за разходка в парка или по време на пътувания, идеалния домашен любимец за всяко едно дете и верен приятел в неговите игри.

Ако Плюшена пищялка с гризалка Слонче BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Плюшени и Меки играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.