Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Плюшена играчка за количка Пате BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Плюшена играчка за количка Пате BabyOno

Продукт №: BT01708

Бейби Уно Плюшена играчка за количка Пате

26.70лв.

26.70
Количество

Плюшена играчка за количка Пате BabyOno - играчката за количка Пате на марката BabyOno предизвиква интерес в детето, като по този начин го кара да съсредоточи вниманието си. Играта с плюшеното Пате BabyOno помага на детето да развива координацията си очи-ръце, както и да се научава да разпознава формите и силуетите. Плюшената играчка за количка Пате BabyOno е идеалното забавление за всеки малък палавник.

  • Развива координацията очи-ръце
  • Предизвиква интерес в детето, за да съсредотучи вниманието му
  • Научава се да разпознава форми и силуети
  • Размери: 25 см
  • Тегло: 0.100 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Плюшена играчка за количка Пате BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.