Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Плюшена играчка дрънкалка Овца BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Плюшена играчка дрънкалка Овца BabyOno

Продукт №: BT01715

Бейби Уно Плюшена играчка дрънкалка Овца

14.90лв.

14.90
Количество

Плюшена играчка дрънкалка Овца BabyOno - тази симпатична и миловидна плюшена овца на полската марка BabyOno е идеалното забавление на всеки малък палавник. Дрънкалката Овца BabyOno ще помогне на Вашето малко съкровище да развива сетивата си - зрение и слух, както и да се научи да разпознава различните цветове, форми и силуети. Плюшената играчка дрънкалка Овца BabyOno предизвиква интереса на детето, като по този начин то се научава да фокусира вниманието си и го насърчава да се забавлява.

  • Развива сетивата - зрение и слух
  • Научава се да разпознава звуци, форми и силуети
  • Предизвиква интерес у детето, за да фокусира вниманието си
  • Насърчава детето да се забавлява
  • Размери на овцата: 22 см
  • Размери на овцата с щипката: 32 см
  • Тегло: 0.150 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Дрънкалки и залъгалки Вижте всички 27 продукта

Залъгалките и дрънкалки  с картинки, са незаменим продукт за успокоение и утешение на всяко малко бебе. Дрънкалките за малки деца и бебета са сигурен източник на забавление и прдизвикват усмивки по детските личица.Те са подходящи за децата още от раждането им.

Ако Плюшена играчка дрънкалка Овца BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Дрънкалки и залъгалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.