Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Пликове за съхранение на кърма BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Пликове за съхранение на кърма BabyOno

Продукт №: BT01693

Бейби Уно Пликове за съхранение на кърма

14.50лв.

14.50
Количество

Пликове за съхранение на кърма BabyOno - торбичките за съхранение на кърма на полската марка BabyOno предоставят безопасно и сигурно съхранение на кърмата. Могат да се съхраняват в хладилник или фризер и са предварително стерилизирани за незабавна употреба. Посредством сигурно запечатване се осигурява пълна хигиена. Специалният дизайн на пликовете за съхранение на кърма осигуряват удобно съхранение, без кърмата да се разлива.

  • Комплектът съдържа 20 пликчета за кърма
  • Предоставят безопасно и сигурно съхранение на кърмата
  • Могат да се съхраняват в хладилник или фризер и са предварително стерилизирани за незабавна употреба
  • Посредством сигурно запечатване се осигурява пълна хигиена
  • Придружаващите етикети улесняват етикирането на млякото
  • Специалният дизайн на пликчето осигурява неговото удобно съхранение, без да се разлива
  • Продуктът не съдържа Бисфенол А и ВРА

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Съхранение на кърматa Вижте всички 5 продукта

Изцедената кърма може да бъде съхранява в подходящи съдове и при подходяща температура.Пластмасовите контейнери и пликчета  са най-добрият избор за съхранение на кърма в хладилник, тъй като повечето от левкоцитите, или белите кръвни клетки, в човешкото мляко се залепят за стъклото.

Ако Пликове за съхранение на кърма BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Съхранение на кърматa. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.