Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Парен стерилизатор Nuvita Stericompact | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Парен стерилизатор Nuvita Stericompact

Продукт №: BT01243

Стерилизатор на пара Стерикомпакт

69.90лв.

69.90
Количество

Парен стерилизатор Nuvita Stericompact  стерилизира по естествен начин бебешки шишета за хранене, биберони, залъгалки, гризалки, части и аксесоари за помпи за кърма. Уредът побира 5 бр. стандартни шишета за хранене или 4 бр. широки шишета за хранене. Аксесоарите се поставят върху допълнително рафтче в горната част. Процесът на стерилизация е кратък и интензивен - в зависимост от количеството вода продължава от 4 до 8 минути. Парата достига темепература от 100°C и елиминира всички микроби и бактерии. Много лесен за употреба. Просто добавете 80 мл. вода, поставете шишетата и аксесоарите, затворете капака и включете уреда. Стерилиатора ще се изключи автоматично, след като водата се изпари, което отнема не повече от 8 минути. Не съдържа BPA.

  • парен стерилизатор 
  • побира 5 бр стандартни шишета или 4 бр широки шишета
  • време за стерилизация от 4 до 8 минути
  • лесен за употреба
  • автоматично изключване
  • не съдържа Бисфенол А
  • размери: 15 x 9 х 29 см
  • 24 месеца гаранция

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Nuvita Вижте всички 12 продукта

Италианската марка Nuvita е вдъхновена от изключителните емоции на съвременните майки и татковци, породени от любовта към техните деца. Nuvita предлага полезни продукти за облекчаване и решаване на ежедневните нужди в отглеждането на децата, подобряване на здравето и качеството на живот на новите семейства. Продуктите Nuvita имат за задача да са в помощ на бременните и до 3-годишна възраст на детето, като са съобразени с нуждите им в този период.

За Стерилизатори Вижте всички 8 продукта

Бебешките стерилизатори представляват контейнери, в които могат да се подредят шишета, биберони, залъгалки и дори помпа за кърма, и само за няколко минутки те вече са готови за безопасна употреба. Стерилизаторите могат да бъдат електрически и такива за микровълнова фурна. При електрическите се извършва топлинна стерилизация чрез техен собствен нагревател. Сипва се малко вода в стерелизатора, която се превръща в пара и унищожава всички вредни микроорганизми средно за около 8 мин. При стерилизаторите за микровълнова фурна също се слага малко количество вода, бебешките принадлежности се подреждат вътре и в зависимост от мощността на фурната, за около 2 до 6 минути, всичко е стерилизарано. В тази категория ще намерите голямо разнообразие от стерилизатори и стерилизиращи кутии за всички видове бебешки съдове!Изработени  от висококачествен, издържлив на топлина материал.

Ако Парен стерилизатор Nuvita Stericompact който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Nuvita или Стерилизатори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.