Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Овлажнител за въздух с етерични масла Charly | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Овлажнител за въздух с етерични масла Charly

Продукт №: BT00830

Въздухоовлажнител Charly с етерични масла- 5 литра

168.00лв.

168.00
Количество

Овлажнител за въздух с етерични масла Charly е създаден специално за деца с респираторни проблеми, нуждаещи се от пречистен въздух през деня и през нощта. Уредът работи изключително тихо и е лесен за употреба. Има възможност за добавяне на етерични масла. Овлажнителят за въздух Charly пречиства въздухът в помещението с помощта на филтър с котлен камък (който пречиства водата, докато разпръсква парфюмираните етерични масла). Капацитета на водния резервоар е 5 литра и позволява разсейване на студена пара до 17 часа. Покрива помещения от около 25 кв. м. Овлажнителя е снабден с предпазен механизъм, който изключва автоматично уреда когато нивото на водата достигне желания минимум. Поддържа относителна влажност в помещението и елиминира електростатичния заряд. 

  • Капацитет на водния резервоар - 5 литра
  • Позволява разсейване на студена пара до 17 часа
  • Покрива помещения от около 25 кв. мл
  • Работи изключително тихо
  • Лесен за употреба
  • Капацитет на емисиините пари- 300 мл/ч
  • Захранване- 230 V
  • Консумация- 45 W

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Lanaform Вижте всички 3 продукта

Lanaform е белгииска марка производител на широка гама продукти за здравето , комфорта, качеството на въздуха и други. Lanaform има решение за Вашето пълно благопучие. Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа.

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Овлажнител за въздух с етерични масла Charly който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Lanaform или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.