Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Овлажнител за деца HELLO KITTY | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Овлажнител за деца HELLO KITTY

Продукт №: BT00825

Въздухоовлажнител за деца Hello Kitty

174.00лв.

174.00
Количество

Овлажнител за деца Hello Kitty поддържа необходимата влажност и пречиства от прах, полени и други вредни микрочастици. Уредът ще ви помогне да избегнете дехидратацията, повишеното статично електричество във въздуха и всички проблеми, дължащи се на сухият въздух. Овлажнителят също така произвежда отрицателни йони, които елиминират частиците прах, съдържащи се във въздуха около нас. Много лесен за употреба. Притежава контейнер с капацитет 1,8 литра, който лесно се пълни и осигурява нужната влага и чист въздух. Капацитета на резервоара осигурява работа повече от 8 часа, без да се презарежда, гарантиращи спокойна нощ за вашето дете. Уредът е много тих и започва да работи веднага след като се включи. Оборудван е със система за безопасност. Можете да регулирате нивото на парата, и по този начин времето за разпръскването и. Специалният му дизайн ще внесе повече настроение в дома.

  • Капацитет: 1,8 литра
  • Непрекъсната работа за повече от 8 часа
  • Подходящ за помещения до 25 кв.м.
  • Регулиране на дифузията за време: 2 часа, 4 часа, 6 часа или 8 часа
  • Максимална скорост на изпарение: 220 мл/ч
  • Честота: 50 Hz
  • Мощност: 20 W
  • Тегло: 1,3 кг.
  • Размери: 23,5 x 19,5 x 31,5 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Lanaform Вижте всички 3 продукта

Lanaform е белгииска марка производител на широка гама продукти за здравето , комфорта, качеството на въздуха и други. Lanaform има решение за Вашето пълно благопучие. Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа.

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Овлажнител за деца HELLO KITTY който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Lanaform или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.