Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Овлажнител с етерично масло за деца TRAINY | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Овлажнител с етерично масло за деца TRAINY

Продукт №: BT00828

Въздухоовлажнител с етерично масло TRAINY

153.00лв.

153.00
Количество

Овлажнител с етерично масло за деца TRAINY помагада избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух, същевременно повишава нивото на влажност на въздуха с етерични масла. Уредът е невероятно лесен за употреба, притежава контейнер с капацитет 2 литра, който лесно се пълни с вода. Вентилиращата система преобразува водата в студена пара за да достигне нужното ниво на влажност в помещението. Овлажнителят може да работи повече от 9 часа без да се презарежда, като така осигурява спокоен сън на вашето дете. Уредът е много тих. Започва да работи веднага след като се включи. Разпръскването на парата е тихо и безшумно. Различното в модела е възможността да се използват етерични масла за аромат на въздуха. Осигурена е и защита, чрез интегрирана система за сигурност за безопасно ползване. В допълнение овлажнителят е оборудван със синя светлина, която действа успокояващо.

  • Капацитет: 1,8 л.
  • Неппекъсната работа за повече от 8 часа
  • Разпръскване на етерични масла
  • Максимална скорост на изпарение: 200 мл/ч.
  • Напрежение: DC 24 V
  • Мощност: 20 W
  • Размери: 22 x 12 x 33 см.
  • Циркулация на парата: 200мл./ч.
  • Честота: 50 Hz

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Lanaform Вижте всички 3 продукта

Lanaform е белгииска марка производител на широка гама продукти за здравето , комфорта, качеството на въздуха и други. Lanaform има решение за Вашето пълно благопучие. Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа.

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Овлажнител с етерично масло за деца TRAINY който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Lanaform или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.