Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Основни етапи на детството | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Основни етапи на детството

Продукт №: BT01617

Colibri Франсоаз Долто Основни етапи на детството

14.00лв.

14.00
Количество

Основни етапи на детството - в "Основни етапи на детството" са събрани неиздавани статии и интервюта на известната псохоаналитичка - първата "която говори с бебетата". Основните етапи на детството са онези критични моменти в развитието на детето, през които то трябва да премине, преди да стане юноша и след това възрастен човек. Човешкото дете не е като новороденото на другите "животински видове". То има потребности, надхвърлящи елементарната грижа за тялото му. Отношението на неговото обкръжение оставя отпечатък върху целия му живот. Трябва да се отнасяме към детето, като към "почетен гост" в семейството, казва Долто и пред него да не правим нищо, което не бихме правили пред такъв гост. Нито една дума, казана или премълчана не е безобидна за неговото развитие. Езикът буквално изтъкава неговата психика. Думите имат силата да градят, да рушат, да подтискат или лекуват човешкото същество. Такива са основните открития на психоанализата, приложени по забележителен начин е педиатрията, педагогиката и изкуството да общуваш с деца.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.300 кг
  • Страници: 300
  • Превод: Николина Жекова
  • Автор: Франсоаз Долто

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Основни етапи на детството който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.