Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Образователно влакче Moni Пътешественик | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Образователно влакче Moni Пътешественик

Продукт №: BT00797

Детско музикално влакче Moni Пътешественик

22.00лв.

22.00
Количество

Образователно влакче Moni Пътешественик е страхотна детска играчка с музикални и светлинни ефекти с много бутони във формата на животинки. Чрез функциите на тази играчка, форма и дизайн се стимулират слуховите и зрителните възприятия на детето, моториката на ръцете и развитието на интелекта му. Натискайки различни бутони, детето може да се наслади на звук на клаксон, влак, железница, животински звуци, а също така и на светлините , които се активират.

  • Образователно влакче Moni Пътешественик
  • Стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето
  • Бутон ON/OFF
  • Бутон с означени животинки
  • Удобна дръжка
  • Подходящо за деца над 18 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Образователно влакче Moni Пътешественик който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.