Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Образователна топка Moni Умното коте | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Образователна топка Moni Умното коте

Продукт №: BT00794

Играчка образователна с музика Moni Умното коте

18.00лв.

18.00
Количество

Образователна топка Moni Умното коте е висококачествена забавна  играчка , която позволява на детето да научи за света около себе си по време на игра. Чрез своите функции, форма и дизайн играчката стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето, моториката на ръцете и развитието на интелекта му.Тя  е оборудвана с различни музикални бутони, като при натискането им прозвучават разнообразни мелодии и заблестяват светлини. При натискане на  бутон с формата на триъгълник - ще прозвучи звука "3"; думата "триъгълник", думата "жълто", като едновременно с това ще заблести светлина , ще прозвучи  една мелодия и ще заблестят светлини в определен ритъм. При активиране на бутон с формата на сърце ще се произнесе цифрата "1", думата "сърце", думата "синьо" с блестящи светлини и ще прозвучи  една мелодия със светлини, блестящи в определен ритъм. Продукта има и бутон с с формата на рибка - натискайки го ще заблестят светлини. Бутон шестоъгълник задейства прозвучаването на думата "две",  думата "квадрат" и ще заблести светлина като същевременно  ще прозвучи и мелодия с блестящи светлини в ритъма на мелодията. Завъртете рулетката с кръгла форма и ще прозвучат два броя прекрасни мелодични ефекти, като същевременно ще заблестят светлини в съответния ритъм.

  • Образователна топка Moni Умното
  • Стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето
  • Бутон с формата на триъгълник
  • Бутон с формата на сърце
  • Бутон с с формата на рибка
  • Бутон шестоъгълник
  • Рулетката с кръгла форма
  • Играчката работи с батерии: 2 х 1,5V AA
  • Размери:19,2 х 19,2 х 18,7 см.
  • Препоръчителна възраст: 18 +  месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Образователна топка Moni Умното коте който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.