Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Образователна играчка кубче BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Образователна играчка кубче BabyOno

Продукт №: BT01734

Бейби Уно Образователна играчка кубче

17.00лв.

17.00
Количество

Образователна играчка кубче BabyOno - бебешката образователна играчка кубче на полската марка BabyOno ще осигури на Вашето малко детенце безброй часове на весели игри и занимания. Играта с образователното кубче BabyOno учи децата на съпричастност и взаймодействие, оформя емоционалното и социално развитие.

  • Учи на съпричастност и взаймодействие
  • Оформя емоционалното и социално развитие
  • Формите, подобни на животни, предизвикват интереса на бебето, за да съсредоточава вниманието си
  • Учи и забавлява
  • Развива детското въображение
  • Дава чувство на сигурност
  • Размери: 10.5 х 10.5 х 10.5 см
  • Тегло: 0.190 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Образователна играчка кубче BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.