Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Нощна лампа Reer Creative | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Нощна лампа Reer Creative

Продукт №: BT01183

Детска нощна лампа Креатив

18.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01183AA

Нощна лампа Reer Creative Пиратски кораб

Нощна лампа Reer Creative Пиратски кораб Нощна лампа Reer Creative Пиратски кораб
0.2 кг. 18.90 лв.
BT01183AC

Нощна лампа Reer Creative Принцеса

Нощна лампа Reer Creative  Принцеса Нощна лампа Reer Creative  Принцеса
0.2 кг. 18.90 лв.

Нощна лампа Reer Creative  успокоява Вашето съкровище с нежна светлина, а с включената в комплекта плака детето може да създаде свой собствен дизайн на лампата. Нощната лампа на Reer приспива детето и го успокоява, когато се буди през нощта. Приятният детски мотив може да бъде сменен, а детето може да нарисува свой собствен дизайн върху включената в комплекта плака. Допълнително могат да бъдат закупени готови мотиви и плаки за рисуване

  • нощна лампа Creative 
  • успокоява детето със нежна светлина
  • има бутон за включване и изключване
  • нощната лампа се захранва от 2 х АА батерии, които са включени в комплекта
  • капакът на отделението за батерии е осигурен срещу отваряне от детето

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Аксесоари за детската стая Вижте всички 14 продукта

Детската стая е най - важната стая във всяка къща. Обзавеждането й е вълнуващо приключение както за децата така и за родителите им. Именно детската стая е е мястото където детето си играе, учи, чете и опознава света. Тази стая е и мястото където малкото съкровище спи и си почива. 

Онлайн магазин Babytown.bg ви предлага пълна гама обзавеждане за детска стая на достъпни за всеки цени. При нас ще намерите различни бебешки легла, сгъваеми кошари и кошари за игра, скринове, гардероби и всичко необходимо стаята да стане топла и уютна.

Ако Нощна лампа Reer Creative който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Аксесоари за детската стая. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Reer

Подобни на Аксесоари за детската стая

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.