Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикално образователно ключе Moni | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикално образователно ключе Moni

Продукт №: BT00852

Бебешко ключе със светлини Moni

7.00лв.

7.00
Количество

Музикално образователно ключе Moni е забавна играчка , която ще осигури приятни мигове на малките дечица. Стимулира слуховите и зрителни възприятия на детето. Снабдено  е с музикални бутони, малко ремъче, бутон за захранване и проблясващи светлини. Подходящо за деца над 12 месеца.

  • Музикално образователно ключе Moni
  • Стимулира слуховите и зрителни възприятия на детето
  • Музикални бутони
  • Малко ремъче
  • Бутон за захранване
  • Проблясващи светлини
  • Подходящо за деца над 12 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Детски играчки и Подаръци Вижте всички 120 продукта

В тази категоия ще намерите многобройни предложения за бебешки и детски играчки за деца от всякакви възрасти. Сред богатото разнообразие от играчки вие ще може да откриете най-подходящата за Вашето дете. Тези играчки завладяват сърцата на всички деца със своята реалистична визия и функции. Те са желан подарък за всякакъв повод, носещи забавление и радост на малчуганите. Чрез тях децата ще се научат как да се грижат и отглеждат истински животинки, за които всяко дете мечтае.

 

Ако Музикално образователно ключе Moni който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Детски играчки и Подаръци. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.