Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикално килимче за игра Дръвче Moni | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикално килимче за игра Дръвче Moni

Продукт №: BT00853

Бебешко музикално килимче със светлини Дръвче Moni

18.00лв.

18.00
Количество

Музикално килимче за игра Дръвче Moni е колоритна постелка за игра , с която детето Ви ще прекара много забавни часове. Ярките цветове и весели картинки ще привличат и задържат вниманието на детето. Това  е бебешко музикално килимче с 2 функции- светеща и музикална. Има 7 вида животински звуци - конче, кравичка, овца, пате, пиле, жабче и куче. Има музикален бутон, бутон за детски песни, бутон за промяна на режима, 4 бутона с функциите на клавишите на пиано.  При натиск или стъпване върху различните бутони,  от едната страна се издават различни видове мелодии, а от другата блестят светлини. Подходящо за деца над 3 години.

  • Музикално килимче за игра Дръвче Moni
  • 2 функции - светеща и музикална
  • 7 вида животински звуци
  • Бутон за детски песни
  • Музикален бутон
  • Бутон за промяна на режима
  • 4 бутона с функциите на клавишите на пиано
  • Подходящо за деца над 3 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Детски играчки и Подаръци Вижте всички 120 продукта

В тази категоия ще намерите многобройни предложения за бебешки и детски играчки за деца от всякакви възрасти. Сред богатото разнообразие от играчки вие ще може да откриете най-подходящата за Вашето дете. Тези играчки завладяват сърцата на всички деца със своята реалистична визия и функции. Те са желан подарък за всякакъв повод, носещи забавление и радост на малчуганите. Чрез тях децата ще се научат как да се грижат и отглеждат истински животинки, за които всяко дете мечтае.

 

Ако Музикално килимче за игра Дръвче Moni който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Детски играчки и Подаръци. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.