Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикални ключове Moni с дистанционно | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикални ключове Moni с дистанционно

Продукт №: BT00817

Бебешки ключове с дистанционно и светлини Moni

8.00лв.

8.00
Количество

Музикални ключове Moni с дистанционно са чудесен избор за всяко дете на д 12 месечна възраст. с ярките си цветове те ще задържат вниманието на Вашето дете и ще осигурят много забавни мигове. Играчката допринася за  слуховите и зрителни възприятия на детето. Дистанционното управление е оборудвано с различни бутони - заключване и отключване, клаксон, звънец и бутон за мелодии. Чрез натискането на който и да е бутон се активират мелодии и светлини.

  • Музикални ключове Moni с дистанционно
  • Дистанционно с ярки цветове
  • Ключета с различни цветове
  • Различни бутони - заключване и отключване, клаксон, звънец и бутон за мелодии
  • Препоръчителна възраст: 12 + месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Музикални ключове Moni с дистанционно който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.