Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикална въртележка за легло Playgro Jungle Friends | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикална въртележка за легло Playgro Jungle Friends

Продукт №: BT00562

Плейгро въртележка за легло

49.90лв.

49.90
Количество

Музикална въртележка за легло Playgro Jungle Friends  притежава четири симпатични плюшени играчки, които се въртят и успокояват вашето съкровище. Нежната мелодия, която издава също допринася за това. Въртележката - "Jungle Friends" има музикален механизъм и щипка, благодарение на която се монтира изключително лесно. Тази играчка спомага за развитието на слуховата и двигателната способност при най-малките.

  • музикална въртележка за легло
  • има 4 бр плюшени играчки
  • има нежна мелодия, която успокоява бебето
  • спомага за развитието на слуховата и двигателната способност на детето
  • подходяща за деца от раждането

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Въртележки за легло Вижте всички 13 продукта

Въртележките за легло са специално изработени , така че да могат да се закрепят на легълцето на Вашето дете и да привлекат вниманието му когато то е будно. Те стимулират сетивните възприятия на детето и  го забавляват докато то изучава света около себе си.

Ако Музикална въртележка за легло Playgro Jungle Friends който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Въртележки за легло. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.