Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикална въртележка със светлини Moni Приказен свят | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикална въртележка със светлини Moni Приказен свят

Продукт №: BT00676

Въртележка за кошара Moni Приказен свят WD 3624

32.00лв.

32.00
Количество

Музикална въртележка със светлини Moni Приказен свят е много атрактивна играчка , която ще осигури много весели часове на Вашето съкровище. Тя има 26 различни мелодии , които стимулират слуховите възприятия на детето, а също допринасят за по - лесното приспиване и спокоен сън. Музикалната въртележка е оборудвана със следните бутони:

А. Бутон за превключване - Завъртете го надясно, за да включите музикалната въртележка. Чрез завъртане на бутона се регулира и силата на звука. Когато се активира продукта, играчките ще започнат да се въртят отляво надясно като светлините ще притъмняват или светят по-ярко и различни мелодии ще зазвучат. Завъртете наляво бутона и силата на звука ще намали или напълно ще  се изключи играчката.

Б. Бутон за регулиране на режима -  За да нагласите продукта да се върти, моля, завъртете наляво съответния бутон. Ако го поставите в средно положение, ще се активира 5 минутен режим, за да нагласите за 15 минутен режим на работа, завъртете бутона надясно. При всеки един режим на работа светлините ще продължат да светят и играчките да се въртят.

В. За да фиксирате бутона, моля, завъртете го докрай наляво, а за да го освободите - надясно.

  • Музикална въртележка със светлини Moni Приказен свят
  • Предназначено  за деца на възраст над 0 месеца
  • 26 различни мелодии
  • Продуктът работи с помощта на батерии: 3 x 1.5V АА
  • Стимулират слуховите възприятия на детето
  • Бутон за превключване
  • Бутон за регулиране на режима

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Въртележки за легло Вижте всички 13 продукта

Въртележките за легло са специално изработени , така че да могат да се закрепят на легълцето на Вашето дете и да привлекат вниманието му когато то е будно. Те стимулират сетивните възприятия на детето и  го забавляват докато то изучава света около себе си.

Ако Музикална въртележка със светлини Moni Приказен свят който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Въртележки за легло. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.