Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикална въртележка 3в1Tiny Love Magical Night | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикална въртележка 3в1Tiny Love Magical Night

Продукт №: BT01564

Tiny Love Magical Night Музикална въртележка 3в1

157.00лв.

157.00
Количество

Музикална въртележка 3в1Tiny Love Magical NightTiny Love Magical Night е невероятна музикална въртележка 3в1, която ще забавлява, както малките, така и вече поотраснали дечица. Може да се използва, като новородено, като класическа музикална въртележка с 30минути разнообразна музика - 9 мелодии в 3 категории - класика, звуци от природата и приспивни песнички, светлина, прожектор на картинки на екранчето на горната текстилна част на въртележката, симпатични животинки, поставени под подходящ ъгъл за директна видимост на бебето. След 6 месечна възраст рамото с животните се сваля, музикалната кутия/нощна лампа остава монтирана на леглото, а картинките се прожектират директно на тавана. А когато мъничето порастне любимата въртележка се превръща в красива музикална нощна лампа с функция "Звездно небе", която прожектира звездички на тавана.

  • Функция музикална въртележка
  • Функция нощна лампа
  • Функция прожектор
  • Разнообразие от 9 различни мелодии в 3 различни жанра в продължение на 30 минути
  • Регулиране на силата на звука
  • Разноцветни, симпатични животни поставени под подходящ ъгъл за директна видимост на бебето
  • Лесен монтаж на повечето бебешки легла
  • Батерии: 4 броя тип C/LR14 1.5V - не са включени в комплекта
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Въртележки за легло Вижте всички 13 продукта

Въртележките за легло са специално изработени , така че да могат да се закрепят на легълцето на Вашето дете и да привлекат вниманието му когато то е будно. Те стимулират сетивните възприятия на детето и  го забавляват докато то изучава света около себе си.

Ако Музикална въртележка 3в1Tiny Love Magical Night който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Въртележки за легло. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.