Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикална играчка за легло Moni Moon Dreamland | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикална играчка за легло Moni Moon Dreamland

Продукт №: BT00751

Играчка за легло с музика Moni Moon Dreamland

15.50лв.

15.50
Количество

Музикална играчка за легло Moni Moon Dreamland ще впечатли детето Ви  с нежните си мелодии и  красиви цветове. Играчката с весели звездички и луничка  ще задържи вниманието на мъничето, докато е будно, а успокояващата мелодия ще помогне на бебчето да заспи. Стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето, развитието на интелекта му и моториката на ръцете, както и допринася за по-лесното му успокояване. Прикрепя се към релсите на леглото на детето. Музикалните функции се активират, когато пръстеновидната дръжка се дръпне надолу.

  • Музикална играчка за легло Moni Moon Dreamland
  • Подходяща за деца над 12 месеца
  • Музиката подпомага сетивното развитие
  • Насърчава визуалното възприятие
  • Прикрепя се към релсите на леглото на детето
  • Музикалните функции се активират, когато пръстеновидната дръжка се дръпне надолу

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Играчки за креватче Вижте всички 7 продукта

Ярките цветове,веселите мелодии и разнообразните материали, от които са направени играчките за кошара развиват уменията  на Вашето дете. Подходящи са  за развитието на аудио-визуалните умения на новороденото. Приятните и  нежни  мелодиище помогнат  на малкото бебе да заспи.

Ако Музикална играчка за легло Moni Moon Dreamland който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Играчки за креватче. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.