Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикална играчка Калинка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикална играчка Калинка BabyOno

Продукт №: BT01713

Бейби Уно Музикална играчка Калинка

13.90лв.

13.90
Количество

Музикална играчка Калинка BabyOno - тази чудедна бебешка музикана играчка Калинка на марката BabyOno ще осигури на Вашето малко бебче часове на весели игри и забавления. Каликата BabyOno предизвиква интерес в детето, като по този начин то съсредоточава вниманието си. Играта с музикалната играчка Калинка BabyOno помага на детето да развива координацията си очи-ръце, както и да развива въображението си и да се научи да разпознава форми, цветове и силуети.

  • Развива координацията очи-ръце
  • Предизвиква интерес в детето, за да съсредоточи вниманието си
  • Научава се да разпознава форми, силуети и цветове
  • Развива въобръжението
  • Размери: 22 см
  • Тегло: 0.100 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Музикална играчка Калинка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.