Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикален шезлонг Gymini Bouncer Under the Sea Tiny love | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикален шезлонг Gymini Bouncer Under the Sea Tiny love

Продукт №: BT02677

Детски музикален шезлонг Under the Sea Gymini Bouncer

149.00лв.

149.00
Количество

Музикален шезлонг Gymini Bouncer Under the Sea- Уникaлeн вибpиpaщ шeзлoнг c peгyлиpyeми дъги, нa кoитo ce зaкaчaт игpaчкитe. Meкa и yдoбнa ceдaлкa, кoятo мoжe дa ce cвaля и пepe.

Toвa e мнoгo пoвeчe oт пpocтo yдoбнo мяcтo зa лeжaнe нa бeбeтo, тoвa e цялocтнa cpeдa, пълнa c aктивнocти и пpивлeкaтeлни зa бeбeтo игpaчки. Уникaлнитe apки, xapaктepни зa Aктивнитe гимнacтики Tiny Love ca пpeнeceни и тyк.

Характеристики на музикален шезлонг Gymini Bouncer Under the Sea:

  • Цветен шезлонг с регулируеми арки и забавни мотиви от морското дъно.
  • Полуизправената позиция помага на бебето да открива заобикалящия го свят и да развива емоционалната си интелигентност от първия ден
  • Две накланящи се позиции улесняват редица бебешки занимания като игра и хранене
  • Регулируемите арки дават възможност за редица варианти на игра като същевременно улесняват достъпа на родителя до бебето
  • Бебето активира забавни светлини, а музикалната играчка рак насърчава самостоятелната игра
  • За деца от 0+ до 8 месеца       

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Шезлонги Вижте всички 5 продукта

Бебешките шезлонги  са много забавни и  удобни. Те са създадени със специална форма , така че детето да лежи спокойно в тях без да се напряга и същевременно лесно да се люшка и успокоява.Изберете от богатото разнообразие от модели и наложили се на пазара марки.

Ако Музикален шезлонг Gymini Bouncer Under the Sea Tiny love който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Шезлонги. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.