Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Музикален прожектор Moni Shining music | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Музикален прожектор Moni Shining music

Продукт №: BT00681

Музикална играчка гъбка със свтлини Moni Shining music

28.00лв.

28.00
Количество

Музикален прожектор Moni Shining music ще очарова детето с нежните си и атрактивни мелодии , красиви цветове и проблясващи светлини. Играчката във формата на гъбка  ще задържи вниманието на мъничето. Продуктът е оборудван с : 

 Два музикални бутона:

1.Пейзажни звуци: При активиране на този бутон зазвучават звузи на щурци и жабки. След като свърши мелодията, се активират други различни песни.

2. Музика: активират се различни 26 мелодии, които следват една след друга.

 Бутон за смяна на режимите:

1. Бутон пусни (Play): Когато се активира този бутон, започват да зазвучат два различни типа мелодии, които се повтарят една след друга. След това зазвучава приспивна песен;

2. 5 минутно звучене на мелодия: При активиране на този бутон, започва да звучи Приспивна песничка 01 и след 5 минути спира.

3. 15 минутно звучене на мелодия: Функциите са същите както при режима за 5-минутното звучене на мелодии.

-Бутон за захранване (ON/OFF):

1. Когато се постави в позиция “ OFF“, играчката се деактивира;

2.Когато се постави бутонът в позиция лампичка, не се активира мелодия, но малката и голямата гъбка започват да се въртят, докато шест различни светлинни мотива се прожектират, малката формичка, наподобяваща стрък трева, се предвижва нагоре-надолу;

Бутон за звуци - регулира се чрез него силата на звука

Бутон за LED светлини: при включване на играчката, се прожектират различни светлинни мотиви от шестте отвора на играчката.

  • Музикален прожектор Moni Shining music
  • Подходящо за деца над 18 месеца
  • 26 мелодии
  • Бутон за смяна на режимите
  • Два музикални бутона
  • Бутон за захранване
  • Бутон за LED светлини
  • Продуктът работи с помощта на 3 x 1,5V  AA батерии

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Музикален прожектор Moni Shining music който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.