Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Мрежа за съхранение за детска количка Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Мрежа за съхранение за детска количка Reer

Продукт №: BT01278

Мрежа за аксесоари за детска количка

От 9.90лв. До 17.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01278AA

Мрежа за съхранение за детска количка Reer

Мрежа за съхранение за детска количка Reer Мрежа за съхранение за детска количка Reer
0.5 кг. 9.90 лв.
BT01278AC

Мрежа за съхранение за детска количка Reer

Мрежа за съхранение за детска количка Reer Мрежа за съхранение за детска количка Reer
0.5 кг. 17.90 лв.

Мрежа за съхранение за детска количка Reer се монтира изключително лесно на всяка количка без значение от марката и модела. Подходяща е за покупки, играчки и всички дреболии, които са необходими за разходка в парка. Максималко натоварване 500 г., поради опасност от преобръщане на количката. 

  • мрежа за съхранение за детска количка
  • монтира се изключително лесно на всяка количка
  • подходяща е за покупки, играчки и др.
  • максимално натоварване 0.500 кг
  • изработена 100% от найлон
  • цвят: черен

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Аксесоари за детски колички Вижте всички 20 продукта

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите много и различни аксесоари за бебешката количка. Голямото им разнообразие ги прави подходящи за всеки модел количка. За да бъдат забавни разходките с бебето Ви навън, винаги трябва да имате с вас чадър за да го пази от слънцето, дъждобран да го предпазва от дъжда, комарник да предпазва бебето от досадните насекоми. При нас ще намерите  и много други аксесоари с които разходката ви ще е спокойна и приятна.

Ако Мрежа за съхранение за детска количка Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Аксесоари за детски колички. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Reer

Подобни на Аксесоари за детски колички

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.