Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Моторче Мини Мото в кутия | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Моторче Мини Мото в кутия

Продукт №: BT02473

Детско балансиращо моторче - червено

50.00лв.

50.00
Изчерпано

Мотор Мини Мото в кутия е за самостоятелно возене, с който Вашето дете ще се забавлява часове наред.  Моторът е изработен от висококачествена и здрава пластмаса, напълно безопасен за детето. С Моторът Мини Мото   Вашето дете ще подобри координацията и двигателните си умения. С него детето ще изостри способността да балансира и ще укрепи мускулите на краката и най- важното:Моторът Мини Мото е истинско забавление.Продукта се предлага в кутия.

Характеристики на мотор Мини Мото в кутия:

  • Мотора  се задвижва чрез отблъскване на крачетата от земята.
  • Удобни дръжки-балансиращо
  • Подходящ за деца от 2 до 5 години
  • Максимално натоварване 50 кг
  • Предлага се в червено
  • Размери 41,5/66/35,5 см


Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Pilsan Вижте всички 66 продукта

Pilsan е турска  марка с традиция и качество.Тя е създадена в Турция през 1940 и предлага богат асортимент от детски играчки.Атрактивни и функционални, играчките на Pilsan се отличават със здравина и образователни качества. Стимулират творчеството и въображението на детето, подобряват двигателнита активност, интелектуалните способности - умения да се съчетават форми и цветове, развиване на паметта, позволяват интеграция на детето с връстниците му.

За Играчки за бутане и язденe Вижте всички 17 продукта

С  играчките  за бутане и  яздене, вашето малко съкровище ще бъде в състояние да се състезава около дома или в парка. Количката за нутане или яздене  се задвижва с неизчерпаемата детска сила, укрепвайки малките крачета. Ако срещне препятствие по пътя си, Вашето дете ще бъде в състояние да даде звуков сигнал с клаксона.

Ако Моторче Мини Мото в кутия който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Pilsan или Играчки за бутане и язденe. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Pilsan

Подобни на Играчки за бутане и язденe

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.